Karavan Kamp Alanları: Türkiye'nin En Güzel Karavan Kamp Alanları

Coral Travel

Tatil yapmayı ve doğayı sevenler için en güzel tatil seçeneklerinden biri olarak, karavan kampı öne çıkar. Hem konforlu hem huzurlu hem de doğa içinde bir tatil geçirmek için siz de karavan kampı yapmayı tercih edebilirsiniz. Türkiye’nin en güzel karavan kamp alanları arasından kendinize uygun olanı seçerek unutulmaz bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz. İşte birbirinden güzel o karavan kamp alanları!

Zirkon Beach Camping / Fethiye

Fethiye karavan kamp alanları arasından en sevilenlerden biri olarak öne çıkan Zirkon Beach Camping, eşsiz adalar manzarasına sahip. Beachin bahçesinde vakit geçirirken hem doğayla baş başa olabilir hem de yorgunluğunuzu atabilirsiniz. Fethiye merkeze ve Çalış Plajı’na yürüme mesafesinde olduğu için bu merkezi konumdan dilediğiniz yere kolayca ulaşabilirsiniz.

Yemyeşil doğa ve tertemiz denizi bir araya getiren Zirkon Beach Camping, donanımlı karavan alanı ile tatil boyunca tüm ihtiyaçlarınızı karşılar. Tesis içinde duş, tuvalet, restoran, market, elektrik, ortak kullanımlı mutfak, ücretsiz kablosuz internet, ücretsiz plaj, şezlong ve şemsiye hizmeti gibi pek çok olanak bulunur. Böylece karavan kampınız süresince hem modern dünyanın imkanlarına erişebilir hem de doğal güzelliklerin tadını çıkarabilirsiniz.

Akyaka Orman Kampı Karavan Kamp Alanı / Akyaka

Ormanın ve denizin birleştiği mükemmel bir konumda bulunan Akyaka Orman Kampı, en güzel karavan kamp alanlarından biri olarak bilinir. Ormanın içlerinde hem karavanla hem de çadırla konaklamak için tercih edebileceğiniz çok zengin ve geniş bir alan. Özellikle denize girmek ve orman havası almak istiyorsanız, bu ikisini birleştiren Akyaka Orman Kampı’na kesinlikle gitmelisiniz.

Akyaka’ya ve pek çok plaja yürüme mesafesinde olan bu karavan kamp alanının yakınlarındaki pek çok doğal güzelliği de görebilirsiniz. Karavan kamp alanında günlük olarak ödeme yapabilirsiniz. Kamp alanı içinde ise elektrik, su, market, duş, tuvalet ve buzdolabı gibi imkanlar bulunur. Doğanın içinde konforlu bir karavan kampı için oldukça ideal.

Ada Camping / Cunda

Cunda’da denizin en temiz olduğu alanda bulunan Ada Camping, doğanın keyfini çıkarabileceğiniz bir konumda. Cunda merkeze yalnızca 3 km uzaklıkta bulunan bu kamp alanının sahili, Midilli Adası’na bakar. Kendine özel plajı olan Ada Camping’de, muhteşem deniz manzarasına karşı unutulmaz bir karavan tatili yapabilirsiniz. Denize sıfır çekebileceğiniz karavanınızda gün boyu doğayı izleyebilir, denize girebilir veya pek çok farklı etkinlik yapabilirsiniz.

Ada Camping alanında elektrik, aydınlatma, tuvalet, duş, soyunma kabini, ortak mutfak ve ücretsiz şezlong şemsiye bulunur. Karavanınızla kamp alanına girdikten sonra tüm bu olanaklardan yararlanabilirsiniz. Dilerseniz yiyeceklerinizi buzdolabında muhafaza edebilirsiniz; bunun için tesise çok cüzi bir miktar ödemeniz yeterli. Eşsiz manzara ve pek çok olanağı karavan kampta elde etmek için Ada Camping birebir.

Kırkpınar Sahili / Sapanca

Türkiye’nin en iyi karavan kamp alanlarından biri de Sakarya, Sapanca’da bulunur. Eşsiz doğası ile pek çok kişiyi kendine hayran bırakan Sapanca, karavan kampı sevenlerin de ilgisini çekmeyi başarır. Kırkpınar Sahili kamp alanı, belediyeye ait olduğu için güvenli ve ücretsiz bir konaklama imkanı sunar. Sapanca Gölü’nün kenarında karavanınızla kamp yapmak isterseniz, bu alanı tercih edebilirsiniz.

Kırkpınar Sahili karavan kamp alanının içinde elektrik, su ve tuvalet gibi imkanlar var. Hatta çeşmeden, karavanınızın deposuna su bile doldurmanız mümkün. Hem doğası hem de ulaşılabilirliği ile öne çıkan Kırkpınar Sahili, karavan kampı yapmak istediğinizde tercih edebileceğiniz en güzel yerlerden biri.

Camp Rumeli Feneri / İstanbul

İstanbul’un Sarıyer ilçesinde yer alan Rumeli Feneri'nde bulunan Camp Rumelifeneri, oldukça büyük bir alana sahip. Yaklaşık 60 karavanlık kapasitesi ile en kalabalık dönemlerde bile tatilcilerin isteklerini karşılayabilir. İstanbul’dan çıkmadan ancak şehrin kalabalığı ve gürültüsünden uzaklaşarak bir karavan kampı yapmak için Camp Rumelifeneri, en güzel seçeneklerden biri.

Ormanın içinde konumlanan bu karavan kamp alanı, denize 500 metre mesafede. Ailecek gitmeye uygun bu alanda, çocuklar için oyunu alanı da bulunur. Ayrıca karavan kampı yaparken tesisin sunduğu duş, tuvalet, elektrik, mutfak gibi imkanları da kullanabilirsiniz. Hatta ortak kullanımlı buzdolabı, çamaşır makinesi, ocak ve fırın bile bulunur. İstanbul karavan kamp alanları arasında hem kolay ulaşılabilir olması hem de sunduğu olanaklar ve doğası ile Camp Rumelifeneri bir numara.

Panorama Camping / Nevşehir

Eğer farklı yerler görmeyi ve Anadolu’yu gezmeyi seviyorsanız, Panorama Camping tam size göre. Nevşehir Kapadokya bölgesinde bulunan bu kamp alanı, karavan tatili yapmak için eşsiz olanakları ile öne çıkar. Hem lokasyonu hem de gezilecek yerlere yakın olması sayesinde zengin bir tatil deneyimi yaşamanızı da sağlar.

Karavanınızı park ettikten sonra tesisin vadiye bakan manzarasına çıkabilirsiniz. Ayrıca kamp alanı içindeki duş, tuvalet, elektrik, internet, buzdolabı, mutfak ve restoran gibi olanakların tümünden faydalanabilirsiniz.

Evcan Camping / Hisarönü

Marmaris’in Hisarönü bölgesinde yer alan Evcan Camping, oldukça düzenli ve temiz bir kamp alanı olarak öne çıkar. Farklı farklı karavanları bir arada görebileceğiniz bu tesis, oldukça fazla kişiyi kendine çeker. Çok sevilen ve tercih edilen bir kamp alanı olsa da sakinliği ile dikkat çeken Evcan Camping, tam olarak kafanızı dinleyebileceğiniz ve huzur bulabileceğiniz bir yer.

Karavan kampı yapmak için Evcan Camping’e giderseniz, içindeki kafeyi, duşu, tuvaleti kullanabilirsiniz. Ayrıca kamp alanının kendine özel plajı olduğundan tatiliniz boyunca çok daha rahat bir şekilde denize girebilirsiniz.

Şen Camping / Gökçeada

Türkiye’nin en güzel adalarından biri olan Gökçeada’da karavan kampı yapmak isterseniz, Şen Camping mükemmel doğası ve manzarası ile sizi bekler. Deniz kenarında karavanınızla kamp yaparken adanın sakinliği içinde huzur bulabilir ve tertemiz denizde yüzmenin keyfini çıkarabilirsiniz. Camping alanında bulunan sıcak su, tuvalet, duş, mutfak, restoran, Wi-Fi erişimi gibi olanaklar sayesinde de tüm ihtiyaçlarınızı rahatça karşılayabilirsiniz.

Özellikle çocuklu ailelerin sıkça tercih ettiği Şen Camping, ailecek yapacağınız kamp tatilleri için ideal. Ailenizle birlikte unutulmaz bir kamp ve tatil deneyimi yaşamak isterseniz, Şen Camping’in karavan alanını tercih edebilir ve doğanın içinde keyifle vakit geçirebilirsiniz.

Acar Camping / Foça

İzmir karavan kamp alanları denince akla ilk gelen yerler arasında Acar Camping bulunur. İzmir’in sevilen tatil beldelerinden olan Foça’da yer alan bu kamp alanı, her yıl pek çok karavan sahibini ve karavan kamp yapmayı seven tatilcileri ağırlar. Denize sıfır konumda yer almasından dolayı sizi çok memnun edecek. Ağaçlarla çevrili tertemiz bir alana karavanınızı koyduktan sonra hem yemyeşil doğanın hem de tertemiz denizin tadını çıkarabilirsiniz.

Karavan için özel kamp alanına sahip bu tesiste, hemen her ihtiyacınız düşünülmüş. İçerde yer alan tuvalet, duş, sıcak su, soyunma kabini, internet, restoran, market, kafeterya ve buzdolabı gibi pek çok olanaktan yararlanabilirsiniz. Böylece karavan kamp tatilinizi unutulmaz kılabilirsiniz.

Eğer siz de karavan kampı yaparak eşsiz bir tatil deneyimi yaşamak istiyorsanız, Coral Tatil ile Türkiye’nin en güzel karavan kamp alanları arasından seçim yapabilirsiniz.