Kayak Otelleri

Sıralama:

Erzurum / Palandöken

Dedeman Palandöken Ski Lodge

Oda Kahvaltı

Standart Oda

Detaylar

1.121,50
İncele
501 yorum baz alınarak TripAdvisor seyahat sever puanı 5 üzerinden 4,5

Kayak Otelleri ve Fiyatları

Kış aylarının gelmesiyle birlikte kayak tatili sezonu da başlıyor. Coral Tatil tıpkı yaz aylarında olduğu gibi kış sezonunda da iş ve günlük hayatın yıpratıcı temposundan bir an olsun uzaklaşarak hem dinlenip hem de eğlenebileceğiniz birçok avantajlı kış tatili fırsatını misafirlerine sunuyor. Türkiye’nin farklı noktalarında bulunan kar tatili otelleri ile bir yandan manzaranın keyfi çıkartılırken bir yandan da farklı aktivitelerle heyecan dolu anlar deneyimleniyor. Coral Tatil portföyünde yer alan çeşitli otellerin farklı seçeneklerini inceleyerek sizin için en ideal olanı tercih edebilirsiniz.

Avantajlı Kayak Otelleri

Tatil denildiğinde akla ilk önce yaz ayları gelse de Türkiye gibi tatil cenneti olan bir ülkede yılın dört mevsimi tatil yapabilmek mümkün. Özellikle kış aylarındaki kayak tatil paketleri sayesinde birbirinden farklı konseptlerdeki otellerde daha önceden hiç denemediğiniz aktiviteleri deneme fırsatı bulabiliyorsunuz. Ülkemizde Avrupa’daki kayak merkezleri ayarında birçok tesis bulunuyor. Söz konusu tesislerde ziyaretçiler karın ortaya çıkardığı muhteşem doğanın eşliğinde sporun ve eğlencenin her türlüsünün tadına varıyor. Coral Tatil listesinde yer alan kar tatili otelleri doğa manzaralı odaları, şömine keyfi yapabileceğiniz alanları, kayak pistleri, yürüyüş turları ve kar sporları aktiviteleri ile bir kış tatilinden beklenenleri sonuna kadar karşılıyor. Konaklamanız esnasında muhteşem bir doğa ve orman manzarasına gözünüzü açarak güne başlıyorsunuz. Güzel bir kahvaltının ardından isteyenler bolca adrenalinin salgılandığı kayak aktivitelerine katılırken dileyenler dağ ve orman manzaraları eşliğinde muhteşem bir trekking yapıyor. Akşam saatlerindeki kısa bir dinlenme molasının ardından ya şöminenin önünde ya da kaldığınız otelin gece eğlencelerine katılarak günü tamamlıyorsunuz.  

Coral Tatil, sayısız kış aktivitelerinin yer aldığı otellerinin yanı sıra  ekonomik açıdan uygun kayak otelleri ile de kış tatili yapmaktan hoşlanan tatilseverleri cezbediyor. Coral Tatil kayak tatil paketleri her kesim ve her bütçeye uygun seçenekler içeriyor. Geriye ise sadece tatil planlarınıza en uygun otel konseptini seçmek kalıyor. Örneğin, hem ekonomik hem de kış tatilinin her türlü avantajından faydalanmak istiyorsanız her şey dahil otellerde konaklamayı düşünebilirsiniz. Tatil sırasında her şeyin kusursuz olmasını isteyenler genellikle Coral Tatil her şey dahil otel konseptini tercih ediyor. Her şey dahil otellerde sabah kahvaltısından akşam yemeğine ve ara öğünlere kadar ziyaretçilerin yemek ihtiyaçları sınırsız şekilde karşılanıyor. Kış tatili yapmayı düşünenler için yemek gerçekten de önemli bir kriter. Kış sporları ve kayak oldukça fazla enerji harcatan aktiviteler olduklarından kış aylarında aktivitelerle dolu bir tatil geçirmek isteyenler bolca acıkıyorlar. Lezzetli yemekler haricinde her şey dahil otel konseptinin kapsamında neler bulunuyor?

  • Açık ve kapalı yüzme havuzları,
  • Küçük misafirler için çocuk havuzları ve mini club,
  • Sauna ve SPA merkezleri,
  • Masaj ve spor salonları,
  • Animasyon ve eğlence merkezleri,
  • Sınırsız internet

Tüm bu hizmetler her şey dahil kar tatili fiyatları içerisinde ziyaretçilere sunuluyor. Sözün özü her şey dahil konseptli otellerde ihtiyacınız olan tüm konfor ve eğlenceyi bir arada bulabiliyorsunuz. Bir yandan doğanın güzelliklerine hayran kalırken bir yandan da otelin imkânlarından aynı anda sınırsızca faydalanıyorsunuz. O halde hemen şimdi ülkemizin kış turizmi açısından en ideal kar tatili yerleri ve bu yerlerdeki tesisleri incelemeye başlayarak sizin için en avantajlı olacak seçimi hiç zorlanmadan yapabilirsiniz.  

Erken Rezervasyon Kayak Otelleri

Kış aylarına girildiğinde tatilseverlerin ilgi odağı haline gelen kar tatili otelleri Coral Tatil erken rezervasyon fırsatları ile çok daha uygun fiyata satın alınabiliyor. Türkiye’nin en ünlü kar tatili yerleri çevresinde konumlanmış olan oteller erken rezervasyonun getirdiği avantajlarla her kesimden ziyaretçinin kolaylıkla tatil yapabileceği mekanlar haline geliyor. Kış tatilinizi şimdiden planlayıp erken rezervasyon yaptırarak istediğiniz odayı uygun fiyata rezerve edebiliyorsunuz.

Kış aylarında tatil yapmayı düşünenler için iyi bir seçenek olan erken rezervasyon imkânlı oteller son derece uygun fiyatları ile tatilseverlere büyük kolaylıklar sağlıyor. Kış döneminde kalmak istenen otele en az bir iki ay öncesinden rezervasyon yaptırılarak büyük indirim kampanyaları yakalanabiliyor. Siz de Coral Tatil erken rezervasyon fırsatı sunan kayak tatili otellerini inceleyebilir ve uygun fiyat avantajlarından yararlanabilirsiniz. Erken rezervasyon yaptırarak kış aylarında ziyaretçi sayısı artan otellerde müsait oda bulamama gibi bir sorunla karşılaşmaz en iyi otellerin üst düzey hizmetlerinden dilediğinizce istifade edebilirsiniz.

  • Kayseri/Erciyes,
  • Kocaeli/Kartepe,
  • Erzurum/Palandöken,
  • Kars/Sarıkamış,
  • Bolu/Kartalkaya,
  • Bursa/Uludağ

Coral Tatil portföyünde bulunan kayak merkezleri sınırları içerisinde yer alan tesislerin erken rezervasyon indirimlerinden yararlananlar çok daha ekonomik bir kar tatili yapıyor. Kış aylarında kar tatili otelleri fiyatları artış gösterdiğinden erken rezervasyon yaptıranlar ciddi anlamda kâr elde ediyorlar.    

Uludağ Kayak Otelleri

Uludağ kayak otelleri ile her yıl kış döneminde yurt içi ve yurt dışından çok sayıda ziyaretçiyi ağırlayan Türkiye’nin popüler kış turizmi merkezlerinden birisi. Bursa’nın Uludağ bölgesinde farklı konseptlerle misafirlerine hizmet veren Uludağ kayak otelleri özellikle kış aylarında bölgeye gelen ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi görüyor. Bölgenin bu denli popüler olması sebebiyle kış aylarında otellerin doluluk oranları ciddi biçimde artıyor. Dolayısıyla Uludağ kayak tatili gibi bir planınız varsa erken rezervasyon yaptırmak ciddi anlamda önem taşıyor. Uludağ bölgesinde yer alan oteller yalnızca kayak turizmi için değil yılbaşı ve okulların ara tatil dönemlerinde de yoğun olarak tercih ediliyor. Tatilini bu dönemlere denk getirmek isteyenler erken rezervasyon yaptırarak dönemsel indim kampanyalarından faydalanabiliyor.  

Uludağ kayak tatili otelleri üst düzey kaliteli hizmetler sunan ve farklı konaklama seçenekleri ile ziyaretçilerini ağırlayan oteller olarak biliniyor. Ziyaretçiler Uludağ bölgesinde bulunan otellerde tam pansiyon, yarım pansiyon, alkollü, alkolsüz, her şey dahil gibi farklı konaklama seçeneklerinden dilediğini tercih edebiliyor. Kayak merkezlerine oldukça yakın olan bu otellerde dilerseniz kayak dersleri alabiliyor veya kayak ekipmanları kiralayabiliyorsunuz.

Kayak Tatiliniz için Tüyolar

Kış aylarının popüler aktivitelerinden biri olan kayak dikkat edilmezse ciddi sakatlanmalara yol açabiliyor. Kayak tatilinden en verimli şekilde yararlanabilmek için şu hususlara dikkat ederek tatilinizi hem sağlıklı hem de keyifli bir şekilde noktalayabilirsiniz.

  • Kayak tatiline başlamadan bir iki hafta önce egzersiz yapmaya başlayın. Böylece hem çabuk yorgunluğun hem de olası sakatlanmaların önüne geçmiş olursunuz.
  • Kayak yaparken meydana gelen yaralanmaların büyük çoğunluğu dinlenmeden aktiviteye devam etme isteğinden ileri geliyor. Bu nedenle şayet yorulduysanız kısa molalar vererek dinlenmelisiniz.
  • Kayak yaparken sakatlanmalara sebebiyet vermemek için özellikle kullanmış olduğunuz kayak botlarının size uygun ekipmanlar arasından seçilmesi son derece önemli. Ayak numaranıza uygun olmayan kayak botları kayak kazalarına ve yaralanmalara sebebiyet verebiliyor.