Güney ve Kuzey Amerika Turları

Sıralama:
  • Otel Ara
  • Tur Ara
  • Uçak Ara
 
0
0
Tamam
Uçuş Ekle
0
0
0
  • En fazla 9 yolcu ile arama yapılabilir.
  • Bebek ve Koltuklu Bebek sayısı toplamı Yetişkin sayısına eşit veya daha az olmalıdır.
TAMAM
Ekonomi
TAMAM
Sonuçları Sırala

Miami & Orlando Turu

Miami (3) - Orlando (3)

6 Gece 7 Gün

3* Ve 4* Oteller (Standart Oda) Turkish Airlines İle

Vize Gerekli

Uçaklı Ulaşım

1.699,00 56.067,00

Büyülü Küba Turu

7 Gece 8 Gün

4* Oteller (Standart Oda) Turkish Airlines İle

Vize Gerekli

Uçaklı Ulaşım

1.799,00 63.414,75

Küba Resitali

Havana (4) - Cienfuegos - Trinidad (1) - Santa Clara - Varadero (2)

7 Gece 8 Gün

4* Oteller Ve Casa Konaklama (Standart Oda) Turkish Airlines İle

Vize Gerekli

Uçaklı Ulaşım

%15 İndirim
2.349,00 1.996,65 65.889,45

Elegant Küba Turu

Havana (4) - Vinales Vadisi - Pınar Del Rio - Cienfuegos - Trinidad (1) - Santa Clara - Varadero (2)

8 Gece 9 Gün

7 Gece Konaklama

4* 5* Oteller (Standart Oda) Turkish Airlines İle

Vize Gerekli

Uçaklı Ulaşım

2.029,00 71.522,25

New York & Orlando & Miami Turu

New York (2) - Orlando (3) - Miami (2)

7 Gece 8 Gün

3* & 4* Oteller (Standart Oda) Turkish Airlines İle

Vize Gerekli

Uçaklı Ulaşım

2.299,00 75.867,00

Meksika Turu

Meksiko City (3) - Cancun (4)

8 Gece 9 Gün

7 Gece Konaklama

3* & 4* Oteller (Standart Oda) Turkish Airlines İle

Vize Gerekli

Uçaklı Ulaşım

2.547,00 84.051,00

Kuzey Amerika Kıyıları

New York(3) - Atlantic City(2) - Philadelphia - Washington(2)

7 Gece 8 Gün

4* Oteller (Standart Oda) Turkish Airlines İle

Vize Gerekli

Uçaklı Ulaşım

2.599,00 85.767,00

Küba Turu

Havana (4) - Trinidad (1) - Varadero (2)

7 Gece 8 Gün

5* Oteller (Standart Oda) Turkish Airlines İle

Vize Gerekli

Uçaklı Ulaşım

2.690,00 88.770,00

Los Angeles Las Vegas San Francisco Turu

Los Angeles (3) - Las Vegas (2) - San Francisco (2)

7 Gece 8 Gün

3* & 4* Oteller (Standart Oda) Turkish Airlines İle

Vize Gerekli

Uçaklı Ulaşım

2.799,00 92.367,00

Büyük Amerika Turu

San Francisco (2) - Las Vegas (2) - Los Angeles (3) - New York (2)

10 Gece 11 Gün

9 Gece Konaklama

4* Oteller (Standart Oda) Turkish Airlines İle

Vize Gerekli

Uçaklı Ulaşım

3.199,00 105.567,00

Arjantin & Brezilya Turu

Buenos Aires(3) - Iguazu (2) - Rio De Janeiro (3) - Sao Paulo

8 Gece 9 Gün

4* Oteller (Standart Oda) Turkish Airlines İle

Vizesiz

Uçaklı Ulaşım

3.584,00 118.272,00

Kolombiya & Peru Turu

Bogota (3) – Lima(2) - Cuzco(2)

7 Gece 8 Gün

3* Ve 4* Oteller (Standart Oda) Airline İle

Vizesiz

Uçaklı Ulaşım

3.700,00 122.100,00

Baştan Başa Amerika Turu

San Francisco (2) - Las Vegas (2) - Los Angeles (3) - Miami (2) - New York (3)

13 Gece 14 Gün

12 Gece Konaklama

3* Ve 4* Oteller (Standart Oda) Turkish Airlines İle

Vize Gerekli

Uçaklı Ulaşım

3.799,00 125.367,00

Güney ve Kuzey Amerika Turları - 2024 Güney ve Kuzey Amerika Turu Fiyatları

Amerika Turları ve Tur Fırsatları

Yeni Dünya olarak adlandırılan Amerika’ya kapsamlı bir seyahat düzenleyerek bu kıtayı yakından keşfedebilirsiniz. Güney ve Kuzey Amerika bölgelerini kapsayan Coral Tatil’in titizlikle hazırladığı turlar arasından seçim yaparak en merak ettiğiniz lokasyonlara yolculuk edebilirsiniz. Vizeli ve vizesiz Amerika turları alternatiflerine sahip seyahat programları arasından seçim yaparak rotanızı hemen oluşturabilirsiniz. ABD gezinin sırasında farklı kültürler tanıyabilir, alışveriş yapabilir, ünlü müzeleri veya görkemli yapıları yakından görebilirsiniz.

Amerika Turları Hakkında

Tur Ulaşım Olanakları

Uçak ile ulaşım

En Popüler Tur Bölgesi

Büyük Amerika Turu

Popüler Amerika Tur Bölgeleri

Kuzey ve Güney Amerika olmak üzere ikiye ayrılan kıtanın pek çok farklı noktasına tur programları düzenleniyor. Güney Amerika ve  ABD turları arasında en çok tercih edilen gezi programları şu şekilde sıralanıyor:

  • Baştan Başa Amerika Turu: İstanbul kalkışlı tur, 16 gün 14 gece süren kapsamlı bir gezi programı içeriyor. Tur süresince; 2 gün San Fransisco’da, 2 gün Las Vegas’ta, 3 gün Los Angeles’ta, 2 gün New York’ta, 3 gün Orlando’da ve 2 gün de Miami’de kalınıyor. Vizeli turlar arasında yer alan bu gezi sırasında; Golden State Köprüsü’nü görebilir, Las Vegas’ın çılgın gece hayatına dalabilir, melekler şehri Los Angeles’ta Hollywood turu yapabilirsiniz.
  • Arjantin - Brezilya Turu: Güney Amerika Bölgesinin en çok turist çeken ülkelerine düzenlenen bu program 8 gece 9 gün sürüyor. Vizesiz bir tur olduğu için büyük ilgi gören Arjantin - Brezilya gezisi İstanbul kalkışlı olarak düzenleniyor. Arjantin’in başkenti Buenos Aires’ten başlayan tur için Turkish Airlines uçaklarıyla ulaşım sağlanıyor. Toplam 5 gün konaklanan Arjantin'de 3 gün Buenos Aires’te 2 gün ise İguazu’da yer alan 4 yıldızlı otellerde kalınıyor. Daha sonra tur, Brezilya’nın başkenti Rio de Janeiro ayağıyla kaldığı yerden devam ediyor. Burada geçirilen 3 gün boyunca Rio’nun sembolü olan İsa Heykeli’nin görebilir ve tepeden şehir manzarasını kuş bakışı izleyebilirsiniz. Güney Amerika tur gezilerinin son gününde ise Brezilya’nın diğer bir turistik kenti Sao Paulo’ya geçiliyor. Bu renkli şehirde; bölgenin önemli tarihi mekânlarını, katedrallerini, parklarını, Japon mahallesini ve belediye tiyatrosunu görebilirsiniz.
  • Meksika - Cancun Turu: Hem kültür seyahati hem de deniz tatili yapmak için tercih edebileceğiniz en ideal turlar arasında Meksika - Cancun Turu yer alıyor. 5 gece 6 gün süren bu tura katılarak Meksika’da Maya uygarlığından izler taşıyan Itza’nın büyülü yapılarını yakından keşfedebilirsiniz. Turun diğer ayağı olan Cancun bölgesinde ise masmavi okyanuslarda yüzebilir, tekne turuna katılarak keyifli anlar yaşayabilirsiniz.
  • New York & Orlando & Miami Turu: 7 gece 9 gün süren ve Kuzey Amerika’nın 3 farklı bölgesini kapsayan bu turda New York’un simge yapıları arasında yer alan Empire State Binası, Times Meydanı, Central Park, Dünya Ticaret Merkezi Anıtı’nı ziyaret edebilirsiniz. İçerisinde Özgürlük Anıtı Heykeli’ni de barındıran Liberty Island’a düzenlenen tura katılarak adada fotoğraf çektirebilirsiniz. Turun 2. durağı olan Orlando’da ise dünyanın en büyük su parkı olan Sea World’e düzenlenen ücretli tura katılabilir, lüks markaların yer aldığı caddelerde alışveriş yapabilirsiniz. Amerika turları yorumlarında en çok bahsi geçen Miami bölgesi ise turun 3. ve son ayağında sizleri bekliyor. Sahilleri ve çılgın gece hayatı ile ünlü bölgenin plajlarında denize girebilir ya da kızgın Miami güneşinde bronzlaşabilirsiniz.
  • Oasis of the Seas ile Doğu Karayipler: Amerika gemi turları kapsamındaki bu programa katılarak lüks cruise gemisi ile 9 gece 10 gün boyunca okyanus üzerinde gezebillirsiniz. İstanbul’dan Miami’ye uçakla ulaşım sağlandıktan sonra Florida’da başlayan gezi; Bahamalar, San Juan, Porto Riko, St. Maarteen gibi okyanus kıyısındaki turistik bölgelere uğradıktan sonra yine Miami’de son buluyor.

Avantajlı Amerika Turları

Coral Tatil’in Amerika’ya düzenlediği vizeli ya da vizesiz kapsamlı turlar arasından seçim yaptıktan sonra cazip fiyat avantajları ile ilgili detaylı bilgileri edinebilirsiniz. Coral Tatil’in uzman seyahat danışmanlarından Amerika turu için vize işlemleri hakkında da bilgi alabilirsiniz. Uygun fiyatları ile öne çıkan Büyülü Küba Turu’na katılarak hem bu gizemli ada ülkesini keşfedebilir hem de okyanus kıyısında deniz keyfi yapabilirsiniz. 7 gece 8 gün süren tur boyunca 3 yıldızlı otellerde konforlu bir konaklama olanağı sizi bekliyor. Uçakla İstanbul kalkışlı olarak başlayan tur için vize şartı aranıyor.

Amerika Tur Fiyatları

Farklı rotalara sahip Amerika turlarının fiyat skalası da değişebiliyor. 15 gün süren Baştan Başa Amerika Turu ile 7 gün süren Küba Turu’nun ücretleri farklılık gösteriyor. Yine vizeli veya vizesiz gezi programları arasında fark olduğu gibi cruise gemileri ile düzenlenen Amerika turlarının fiyatları da üst segmentte seyrediyor.

Amerika Turunuz için Tüyolar

Okyanus ötesi gezi programınızda göz önünde bulundurabileceğiniz bazı detaylar bulunuyor. Amerika gezisi için tavsiyeler arasında ziyaret edeceğiniz bölgeye uygun bir valiz hazırlamanız ilk sırada geliyor. Uzun yürüyüşler yapmanız için rahat ayakkabılar ve her hava koşuluna uyum sağlayan kıyafetler bavulunuzun olmazsa olmazları arasında yer alıyor. Amerika turunuzda uğrayacağınız rotaların önemli turistik mekânlarını bulabileceğiniz rehber kitapçıklar da bu seyahatinizde en büyük yardımcınız olabilir. Amerika turlarınız süresince serbest zamanlarınızda düzenleyeceğiniz etkinlikleri de bu broşürlere göre seçebilirsiniz. Dilerseniz ücretli olarak düzenlenen turlara katılarak bölgeyi daha yakından tanıyabilirsiniz. Amerika’nın yerel tatlarına yer veren restoranlarda yemek yiyip, fast food atıştırmalıkların doğduğu yerde bu sokak lezzetlerinin tadına bakabilirsiniz.

Amerika Turunuz için Neden Coral Tatil’i Seçmelisiniz?

Coral Tatil’in uzman kadrosu eşliğinde titizlikle hazırlanan Amerika tur programları, bu kıtada ziyaret edeceğiniz bölgede görmeniz gereken en önemli rotaları kapsayacak biçimde oluşturuluyor. Tatilseverlere avantajlı fiyatları cazip ödeme avantajları ile sunan Coral Tatil ile Amerika tur paketinizi satın alarak, daha önce görmediğiniz yerleri keşfetmeye hemen başlayabilirsiniz.