Türkiye’de Konaklayabileceğiniz En Lüks Oteller: Limak Otelleri

Coral Travel

Eğer tatil anlayışınız, ihtiyacınız olacak her şeyin sizin için düşünüldüğü, kusursuz bir tesiste zaman geçirmek ve günlük yaşama tamamiyle dinlenmiş bir şekilde dönmekse, ülkemizdeki en önemli otel zincirlerinden Limak Otelleri tam size göre demektir.

Antalya’nın Kemer, Belek, Lara gibi gözde tatil merkezlerinde ve İzmir’in eşsiz doğasının kucakladığı Özdere’de yer alan Limak Otelleri misafirlerine lüks tatil kavramını her yönüyle yaşatmaya hazır…

İşte Türkiye'de konaklayabileceğiniz en lüks oteller: Limak otelleri

Limak Arcadia Sport Resort: Limak hoteller zincirinin ilk halkası olan Limak Arcadia Golf & Sport Resort, 1995 Eylül ayından itibaren Antalya Belek’te yüksek standartlarda tatil yapmak isteyen misafirlerine hizmet veriyor. Mitolojide “huzur vadisi” anlamına gelen ve toplam 97.000 m² alan üzerinde kurulmuş olan Arcadia’nın muhteşem doğasında da, mavi ve yeşilin tadını doyasıya çıkarabilirsiniz.

Limak Atlantis Deluxe Hotel & Resort Hotel: Tasarımı minimalist çizgiler taşıyan, son derece modern, bu son derece şık ve lüks otel, altın sarısı kumsalı ve bahçesinde koruduğu yüz yıllık çam ağaçlarıyla, Limak Otelleri arasında bulunan en lüks otellerden biri.

Limak Limra Hotel & Resort: Antalya’nın gözde turizm merkezi Kemer’in Kiriş mevkiinde, tarihi Olympos Dağlarının eteğinde, denize sıfır bir şekilde konumlanmış olan ve ödüllü mimarisi ile 140.000 m²’lik arazi üzerinde bulunan bu otel rahat ve lüks tatilin Kemer’deki adresi. Bu tatil köyünün içerisinde yer alanLimak Club Park Hotel de Kemer’deki tercihleriniz arasında bulunabilir.

Limak Lara De Luxe Hotel & Resort: Güneş ve denizin buluştuğu doğa harikası Antalya’nın Lara Bölgesinde misafirlerine eşsiz bir tatil yaşatmak amacı ile hizmet veren Limak Lara De Luxe Hotel & Resort, Uzakdoğu konseptiyle tasarlanmış olup, denize sıfır konumu ile benzersiz bir keyif sunuyor.